Magic Island staff

WIE ZIJN WIJ

staff_part_1(1).png

Even voorstellen! Arie Hoogendoorn en Desiree Pullens - op 2 januari 2005 openden zij het Magic Island Dive Resort. Allebei zijn ze instructeur. Maar duikers opleiden is niet het enige wat ze doen. Arie is verantwoordelijk voor de technische zaken in het resort en voor het duikcentrum. Desiree doet onder andere de marketing. Samen zorgen ze dat alles in het resort en het duikcentrum op rolletjes loopt.
Concheng is verantwoordelijk voor de receptie. Met vragen kun je altijd bij haar terecht. Ze wordt daarbij geassisteerd door Nerissa, die overigens ook de lekkerste cappuccino’s kan maken.

staff_part_2aa(1).png

Het ontbijt staat vanaf ’s ochtends half zeven voor je klaar. Daar zorgt het ochtendteam voor. En als jij na het ontbijt onderduikt of lekker gaat relaxen, maken dezelfde dames de bungalows schoon en doen zij andere huishoudelijke klussen. Voor de lunch, die wordt bereid door Mady, staan ze weer paraat in de keuken. Het team staat onder leiding van Joy, die bovendien alle inkopen doet – ook van het lekker verse fruit op de boot.

Om drie uur gaat het middagteam aan de slag. Mady bereidt samen met Fred alle gerechten voor die voor die dag op het menu staan. Heb je wensen, geef ze vooral aan hen door! De andere dames schenken de drankjes in, serveren en helpen waar ze nodig zijn.

staff_part_3.png

Ook niet onbelangrijk! Ons bootteam. Nelson is één van de kapiteins, meestal op de Magic Island 1. Hij praat graag en weet veel van het onderwaterleven. Met vragen kun je prima bij hem terecht. Ook de broers van Nelson – JR en Roland – varen op de boten en brengen je naar de duikstekken in de omgeving.

De duikgidsen staan onder leiding van Manuel. Hij weet (bijna) alles van het onderwaterleven rond Moalboal. Wil je iets weten, aarzel niet en vraag het. De andere gidsen zijn Dennis, Juan en Ray. Zij wijzen je maar al te graag de bijzondere dieren die bij ons onder water leven. Wij durven te beweren dat al onze gidsen echte macrospecialisten zijn.

staff_part_4.png

En dan hebben we natuurlijk nog het avondteam. Wil je een heerlijke cocktail? Maak je keuze uit de lange lijst drankjes met of zonder alcohol. Chino, die samen met Chuna de bar draait, is een meester in het shaken van cocktails!

Onze chauffeur Toting haalt je op van de luchthaven en zorgt dat je daar ook weer op tijd bent voor je terugvlucht. Junjun is een echte allrounder en is verantwoordelijk voor het onderhoud in het resort. De prachtige tuinen worden bijgehouden door Mario, die ook het zwembad schoonhoudt.
Heel veel mensen die allemaal maar één ding willen…namelijk dat jij bij ons een leuke tijd hebt.

Magic Island Dive Resort
Basdiot, Moalboal
6032 Cebu
Filippijnen
info@magicisland.nl
Telefoonnummer Filippijnen: +63 32 358 5477
GSM Filippijnen: +63 927 206 1791
Als u ons belt, houdt u dan rekening met het tijdsverschil. Dank u wel.